Uitnodiging Forumdebat VVD Lopikerwaard

17 april 2021

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u uit voor het Forumdebat over werk en verkeer in de Lopikerwaard. Hoe vitaal blijven binnensteden naast Utrecht? Vlot van en naar je werk? Hoe belangrijk is je leefomgeving voor je gezondheid? Hoe houden we onze binnenstad levendig? Thema’s die ons raken. In de Lopikerwaard en de directe omgeving.

Deelname staat open voor iedereen. Jongeren en senioren. Lid of geen lid. Ondernemer of werknemer. De avond vindt plaats bij veilinghuis MPO Heritage auctions Europe in IJsselstein.

Een forumdebat met bestuurders, ondernemers en belangstellenden over economie in Utrecht- West, ter inspiratie voor de Statenverkiezingen. De avond wordt geleid door VVD Tweede Kamerlid Zohair El Yassini. Te gast zijn o.m. gedeputeerden Dennis Staal (VVD) en Pim van den Berg (D66).

Waar? MPO Heritage auctions Europe, aan de Energieweg 7 in IJsselstein. Wanneer? Woensdag 12 september, 20.00 uur. Inloop 19.30 uur. Aanmelden is gewenst: secretariaat@vvdlopikerwaard.nl.

PROGRAMMA

19.30 uur inloop
20.00 uur welkomstwoord
20.05 uur inleiding gastbedrijf MPO I Heritage Auctions Europe.
20.15 uur debatronde I
20.55 uur pauze
21.10 uur debatronde II
21.50 uur conclusies ter inspiratie
22.00 uur netwerkborrel en bitterballen

Uw aanwezigheid en mogelijke deelname aan de discussie stellen wij bijzonder op prijs.

Mede namens het campagneteam van de Statenfractie, Lokaal netwerk VVD Vecht en Venen (VVD Woerden) en onze fracties in IJsselstein, Montfoort, Lopik en Oudewater heet het bestuur van Lokaal netwerk VVD Lopikerwaard u van harte welkom,

Liberale groet,
Huib Veldhuijsen
Voorzitter Lokaal netwerk VVD Lopikerwaard 

bed0b7a1-1.png