TIP: Business Boost in IJsselstein | 25 juni

28 maart 2023

Meer info of reserveren

Namens Business Boost IJsselstein nemen Jeichien Plantema en Nathalie Krom je graag mee in de geheimen van contact met je klant. Tijdens een verrassend "Walking breakfast" gaan we langs 4 retailers in de binnenstad van IJsselstein. Deze retailers zijn allemaal expert in het verrassen en centraal zetten van hun klanten. Vol passie nemen zij je mee in hun manier van klantenbenadering:

  • Chocolaterie Zucotto laat je zien hoe de wereld van chocolade de klant kan verwonderen

  • Twee Zussen neemt je mee in hoe Social Media werkt in het contact met je klant

  • Boekhandel Readshop neemt je mee in verrassende manieren om klanten te boeien in de winkel en reviews te laten geven

  • Kaasspecialist Kaasie Kaasie laat zien hoe je klant zich thuisvoelt en op 1 plek inspiratie krijgt voor een gezellige avond.

Met dit evenement willen zij graag de MKB bedrijven uit de regio met elkaar verbinden. Na dit evenement ga je terug naar je bedrijf met 4 concrete tips om je klant nog meer centraal te zetten, een leuk boek vol inspiratie en een kleine verrassing. Geschikt voor iedereen die ondernemend is en het leuk en zinvol vindt om andere ondernemers te ontmoeten en samen beter te worden!

Kom je ook? Meld je dan nu aan. De plaatsen zijn beperkt.

Ze vragen voor je deelname een bijdrage in de onkosten van €19,95 (ex BTW.)
Je ontvangt na aanmelding een factuur. Tot 7 dagen voor event kosteloos annuleren, daarna helaas niet meer i.v.m. de gemaakte kosten.

Meer info of reserveren

Meer foto's

https-cdn.evbuc.com-images-60549188-230443002805-1-original.jpeg