Terugblik in beeld bedrijfsbezoek en ALV

07 oktober 2022

Video

 

Op 9 maart 2017 brachten we met 40 leden een bezoek aan het distributiecentrum van Kuehne + Nagel in Utrecht. Aansluitend hielden we de ALV en het diner bij Vineyard Foods and Drinks.

Kuehne + Nagel
Kuehne + Nagel International AG is een wereldwijd opererende logistieke dienstverlener, biedt alle transportmodes van internationale verscheping – per zee, per lucht en over land - en beheert wereldwijd meer dan 7 miljoen vierkante meter aan opslagruimte. Met meer dan 69.000 medewerkers op 1.200 locaties in meer dan 100 landen is de Kuehne + Nagel Group één van 's werelds toonaangevende logistieke dienstverleners. Haar sterke marktpositie ligt in de zeevracht, luchtvracht, contract logistiek en overland, met een duidelijke focus op het leveren van IT-gebaseerde Supply Chain Management oplossingen.

Het distributiecentrum van Kuehne + Nagel Logistics in Utrecht is hier een mooi voorbeeld van. Voor klanten als Pepsico en Starbucks wordt hier de logistiek verzorgd in een gemechaniseerde omgeving met onder andere hoogbouw kranen en lagen pickers.

Tijdens de rondleiding kregen wij alles te horen en zien over het magazijn, de mechanisatie en automatisering van de logistiek, maar werd ook inzage geven in de visie van Kuehne + Nagel op het gebied van innovatie.

Samenwerking met PAUW
Al een aantal jaar werkt Kuehne + Nagel samen met PAUW Bedrijven. Een deel van het co-packing proces wordt uitgevoerd door medewerkers met een arbeidsbeperking. Kuehne + Nagel zet

PAUW in voor werkzaamheden op het gebied van co-packing en biedt hiermee werk aan zo'n 50 medewerkers van PAUW Bedrijven.

Binnen alle drie de vestigingen van Kuehne + Nagel waar co-pack werkzaamheden plaatsvinden werkt het bedrijf samen met het lokale sociaal werkbedrijf. Dit is een goed voorbeeld van de wijze waarop Kuehne + Nagel invulling geeft aan haar strategie voor
duurzaam ondernemen richting haar klanten en haar werknemers.

ALV
Aansluitend aan het bedrijfsbezoek hielden wij de ledenvergadering bij Vineyard Food and Drinks . Daar werd teruggeblikt op 2016 en verantwoording afgelegd over de financiën. Tijdens de ALV namen we ook afscheid van Marianne van der Meulen als bestuurslid en is Marc Richèl welkom geheten als haar vervanger. Na het officiële onderdeel werd er met elkaar gegeten en gedronken.

Meer foto's

img-2271.jpg