Steun de Grootste Kerstboom

28 maart 2023

De belangstelling van het publiek is onverminderd groot en ook de landelijke, regionale en lokale media richten nog steeds graag hun blik rond Kerst op de Gerbrandytoren.

Er is veel gebeurd in de afgelopen jaren

De Grootste Kerstboom heeft in de afgelopen jaren om financiële of technische redenen niet altijd kunnen branden.  Vers in het geheugen ligt 2017, toen de lampen één dag voor de feestelijke ontsteking door blikseminslag werden vernield. Inmiddels is hard gewerkt aan de realisatie van een nieuw verlichtingssysteem met 120 ultramoderne ledlampen. Klaar voor de 20ste ontsteking en hopelijk nog vele keren daarna.

Velen dragen de ‘boom’ een warm hart toe

Als één ding duidelijk is geworden na de tegenslag in 2017: velen dragen de ‘boom’ een warm hart toe. Rekenen er op dat de boom weer aangaat. Toch blijft het iedere keer weer een heel werk om de jaarlijkse kosten, voor bijvoorbeeld het ophangen en weer weghalen van de lampen, te dekken. De steun van bedrijfsponsoren is daarbij onontbeerlijk.

U begrijpt vast wel waar we naar toe willen…:

Het zou mooi zijn als u de organiserende stichting Grootste Kerstboom als sponsor wilt steunen met een bijdrage. De ‘boom’ biedt een mooie mogelijkheid om uw naam te verbinden aan een goed doel. Een 'feel-good' onderwerp waarmee u uw (commerciële) acties aan het einde van het jaar kunt versterken of uw klanten en/of medewerkers mee kunt verrassen.

Hier vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Schimmel, Jaap@degrootstekerstboom.nl, telefoon 06-30732007

a790f7cb845f4bade6109c7fc6fec398-950x600-fit.jpg