Oproep stichting Grootste Kerstboom

17 april 2021

Dit jaar is het al weer 25 jaar geleden dat de Grootste Kerstboom in IJsselstein voor het eerst werd ontstoken.

Wat begon als een initiatief van een aantal enthousiaste plaatsgenoten is inmiddels een wijd en zijd bekend fenomeen. De belangstelling van het publiek is onverminderd groot en ook de landelijke, regionale en lokale media richten nog steeds graag hun blik op de Gerbrandytoren. Afgelopen jaar nog filmde een team van het NOS Journaal het ontstekingsevenement. Kortom: een Kerst zonder de metamorfose van de zendmast tot flonkerende kerstboom, dat kan eigenlijk niemand zich meer voorstellen.

Wij zijn er klaar voor

Zowel technisch als organisatorisch is er in de kwart eeuw sinds 1992 veel gebeurd. Wij, de stichting Grootste Kerstboom, zijn er ook dit keer klaar voor om de ledlampen te laten branden. Dat zou dan de 20ste keer zijn want de eerlijkheid gebiedt te zeggen, dat het niet ieder jaar gelukt is om voldoende geld in te zamelen. En ook dit jaar is de hulp van bedrijfsponsoren onontbeerlijk.

Helpt u mee?

Het zilveren jubileum van de Grootste Kerstboom zorgt ongetwijfeld voor extra aandacht. De Grootste Kerstboom biedt u dit jaar meer dan ooit een fraaie aanvulling op uw bestaande PR en communicatie-inspanningen rondom Kerst. Een mogelijkheid om uw naam te verbinden aan een goed doel, dat honderdduizenden mensen een warm hart toedragen. Een 'feel-good' onderwerp waarmee u uw (commerciële) acties aan het einde van het jaar kunt versterken of uw klanten en/of medewerkers mee kunt verrassen.

U begrijpt vast wel waar we naar toe willen…:

Het zou mooi zijn als u ons dit jaar als sponsor wilt steunen met een bijdrage. Als bijlage vindt u een overzicht van de sponsormogelijkheden.

Sponsormogelijkheden

Meer foto's

ijsselstein-anp-1-.jpg