Nedereindse Bergloop | meedoen als bedrijf!

17 april 2021

Nedereindse Bergloop

Voor de zesde keer vindt dit loopevenment plaats te IJsselstein/ Nieuwegein.

Eric van Gijn van BERKO Schoonmaakdiensten is mede organisator en wil jullie graag informeren over het volgende: 

" Er wordt dit jaar voor het eerst ook een bedrijvenloop georganiseerd.
Wellicht dus ook voor uw organisatie interessant, want samen lopen is goed voor de teambuilding en fitte medewerkers is goed voor de bedrijfsvoering in het geheel. 

Dankzij het leuke pakket wat de organisatie aanbiedt, promoten bedrijven zichzelf op een wel heel leuke manier. Ze geven bijvoorbeeld sportjasjes weg met uw bedrijfsnaam achterop het jasje. (Dan moet het team wel voor 1 oktober aangemeld zijn en de bedrijfsnaam bij ons bekend zijn. zie de bijlage voor het pakket) Tevens in het kader van MVO steunt u direct een goed doel.

De Nedereindse Bergloop is dus een goede doelen loop. Naast dat we het leuk vinden om zo’n evenement te organiseren zijn we ooktrots dat we hiermee twee organisaties kunnen ondersteunen.

De twee doelen zijn: Unicef en Proxima. Unicef verzorgt steun aan kinderen wereldwijd, die het nodig hebben  (www.unicef.nl) Proxima is een lokale organisatie die samenwerken met de Hospice te Nieuwegein.  ( www.proxima-terminalezorg.nl) Deze organsatie verzorgt en begeleid medemensen die tegen het einde van hun leven zitten.

Ik zou het geweldig leuk vinden lopers van uw organisatie op 4 november 2018, op de Nedereindse Berg te mogen ontmoeten en aan te moedigen. Voor meer informatie zie www.nedereindsebergloop.nl

 Voor het inschrijven van een team klikt op de onderstaande link: https://form.jotformeu.com/82424293763360 " 

 

nedereindseberg.jpg