IJsselsteinse Parels! Wij zijn trots op onze VIHIJ-leden. Stemt u mee?

17 april 2021

Het ondernemersmagazine OnderNamen Lopikerwaard heeft op 6 november jl. de genomineerden bekend gemaakt voor de jaarlijkse verkiezing 'Lopikerwaards Ondernemer van het Jaar'. Met de aanwezigheid van Westfort Vleesproducten BV en Van den IJssel Bedrijfskleding zit er dit jaar een flink IJsselsteins tintje aan de verkiezing.

Wij zijn trots op onze VIHIJ-leden. Stemt u mee?


De drie gelukkige genomineerden van dit jaar zijn;

  • Piet Lunenburg en Egbert Kruiswijk van Westfort Vleesproducten BV (IJsselstein/Oudewater)
  • Marian en Berry van den IJssel van Van den IJssel Bedrijfskleding (IJsselstein)
  • Maarten Littel van Maarten Littel BV (Schoonhoven).

De drie genomineerden zijn recentelijk 'overvallen' met dit heugelijke nieuws. Met de bekendmaking van de genomineerden is de editie 2015 van de verkiezing in de beslissende fase aanbeland. Op donderdag 17 december zal tijdens de Eindejaarsbijeenkomst Lopikerwaard de winnaar bekend worden gemaakt. Jan van Dam, de winnaar in 2014, zal de bijbehorende award de Gouden Parel Lopikerwaard uitreiken aan zijn opvolger(s).

Eerdere winnaars
De winnaar mag zich toevoegen aan een illuster rijtje eerdere winnaars: Wim Terberg (2007), Berthil Dolmans (2008), Harry van Zandwijk (2009), Wim van den Pol (2010), Kees Lekkerkerker (2011), Geke Ekelschot (2012), André Groen (2013) en Jan van Dam (2014).

Over de verkiezing
Ondernemersplatform OnderNamen organiseert jaarlijks de verkiezing 'Lopikerwaards Ondernemer van het Jaar'. Medio december publiceert het magazine een heuse Top 50 van ondernemers die zich in het voorbije jaar hebben onderscheiden. In de lijst wordt afgeteld naar het erepodium. Het erepodium is deels al bepaald want de laatste maand mag eenieder zijn of haar stem uitbrengen.
De winnaar krijgt de symbolische award de Gouden Parel uitgereikt.

Stemmen kan!
Vanaf nu kan men zijn of haar stem uitbrengen op één van de genomineerden. Dat kan door een mail te sturen aan info@ondernamen.nl of op de website www.lopikerwaard.ondernamen.nl.

Bekijk hier de overval van de genomineerden:

https://www.youtube.com/watch?v=1T04wxA3zuQ)

gp-lopikerwaard.jpg