De vijf P's van Berthil Dolmans

17 april 2021

De tweede VIHIJ College Tour was een succes.

Een heerlijk stamppot-anders buffet geinspireerd op de hoofdgast van de VIHIJ College Tour, een bakkie LEUT met een verhaal en natuurlijke de inspiratie en bijzondere ondernemersmix van Berthil Dolmans.

Wij kijken samen met 50 leden terug op een fantastische avond op de bijzondere locatie van het AutoServiceCenter in IJsselstein.

Na het welkom door Marc, Michel en Fred van ASC, vertelde Leonie van Mierlo aan de aanwezigen waar zij haar stamppot-anders inspiratie voor deze avond vandaan had gehaald. De gerechtjes zoals bijvoorbeeld 'hutspot met smakelijke verbrande (gekaramelliseerde) uien' waren geinspireerd op de hoofdrolspeler deze avond: Berthil Dolmans.

Berthil werd door Ton Hendrickx en de VIHIJ-leden ondervraagd op een vijftal thema's. 'De vijf P's van Berthil'. Een bijzondere ondernemersmix:

Product|Persoon|Participatie|Plassen|Passie

Het interview leidde tot inspirerende en zeker ook verrassende antwoorden tijdens deze 2e editie van de VIHIJ College Tour.

En toen was er koffie. Koffie met een verhaal. Sjon Sluys van LEUT Koffie & Thee nodigde iedereen uit om een kop koffie te bestellen via de LEUT-app.

Een mooie avond.

Meer foto's

18.dsc07985.jpg