Corona-update | VIHIJ verbindt

25 januari 2023

Onderstaand vinden jullie berichten van leden. Neem gerust contact met elkaar op of vraag de VIHIJ om het contact voor je te leggen. 
Ook een vraag of idee? Mail deze naar info@vihij.nl

vrijdag 7 augustus 2020 | Pop-up tenten van uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs

Website Wintec Trading

Een niewe tak van sport voor VIHIJ -lid Xperon Golf. Wij verkopen pop-up tenten van hoge kwaliteit en producten met een lange levensduur.Wij bedrukken uw tent in full color en kunnen met een layout helpen indien gewenst.

donderdag 6 augustus 2020 | Koop of Huur preventie van Shopmade

Brochure coronapanelen.nl

Beste mede-VIHIJ leden,

Roerige tijden door een virus in ons eigen IJsselstein.

Wij hopen dat jullie privé en zakelijk goed door deze tijd heen komen en dat we elkaar weer snel mogen ontmoeten. Veiligheid en het gevoel van veiligheid is vanaf nu vast onderdeel van onze samenleving.Dat gevoel breng je over met producten die optimaal beschermen.

Er is momenteel geen wetgeving voor preventieve oplossingen. Het aanbod is dan ook zeer divers, verwarrend en vaak kwalitatief niet toereikend. Shopmade biedt passende oplossingen voor elke situatie op maat.
Er is in eigen beheer een  “IJsselsteins” programma ontwikkeld dat we vanuit voorraad leveren.

Alle producten maken we zelf uit duurzaam aluminium en gehard glas, onze desinfectiedispensers zijn contactloos met niet-plakkerige spray.

Onze producten zijn te huur en in onze showroom te testen en te bewonderen. 
Loop gerust even binnen voor een bak koffie bij Lida of Wim.
Wees Loyaal, Koop Lokaal!

Shopmade staat voor duurzaam en verantwoord ondernemen
Tel 030-6865422

----

dinsdag 7 april 2020 | Aanbieding flacons 100 ml handdesinfectie - BERKO Schoonmaakdiensten

Ik zit met een flinke partij desinfectie middelen voor de handen. Deze bestelling hadden we enkele weken geleden voor wat opdrachtgevers gedaan.
Echter omdat ze de deuren gesloten hebben en de levering op zich liet wachten, is deze bestelling blijven staan. Mocht er behoefte zijn dan hebben wij nog 400 flacons 100 ml handdesinfectie. Ik verkoop ze tegen de inkoopprijs van € 8,50 per stuk en ik hoor graag of er hiervoor belangstelling is.

----

donderdag 26 maart 2020 |TIP : webinar door ActionCoach Sipko Visser

Vrijdag 27 maart om 10:00 uur geef ik een webinar over de corona-crisis in jouw bedrijf. Schrijf je in via deze link . 

-----

woensdag 25 maart 2020 | Bericht van BERKO Schoonmaakdiensten

Beste allen,

We zitten momenteel allemaal in een bizarre periode door de corona virus.Zo ook wij in de schoonmaakbranche. Aan de ene kant moet ons werk doorgaan in belang van de hygiëne, hierdoor lopen we ook flink wat risico. Maar dat hoort er nu eenmaal bij. Aan de andere kant zijn er bedrijven/ organisaties die de deuren verplicht moeten sluiten. 

Ik wil een oproep doen aan de mede VIHIJ leden om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen? In ons geval hebben we een flinke kentering in de omzet omdat veel bedrijven de deuren sluiten.

Natuurlijk kunnen wij deze bedrijven dwingen om te blijven betalen, gezien het contract en de verplichtingen Welke wij uiteraard aan ons personeel hebben. Maar ik tracht dat te voorkomen, want ook al staan wij in ons recht, zo maken wij andere bedrijven het nog moeilijker. We maken wel verschil met bedrijven die vanuit huis wel gewoon het werk kunnen doen of organisaties die geheel stil komen te liggen zoals sportclubs en Horeca.

We kunnen ook vergoedingen aan de overheid vragen maar dat kan pas als we een omzet daling hebben van meer dan 20%. Gelukkig is dit nog niet het geval en we trachten dit te voorkomen door middel van deze oproep/vraagstelling

Nu is mijn vraag: Zijn er bedrijven/ organisaties die juist nu wel een extra schoonmaak nodig hebben.

Wij mogen bijvoorbeeld tijdelijk bij de Plus van Jaap Schimmel werk verrichten omdat medewerkers onder een hoge werkdruk staan. Hierdoor kunnen we tenminste 1 medewerkster aan het werk houden. Enkele opdrachtgevers willen dat we 2x per dag langskomen om alle aanrakingspunten grondig te  reinigen/desinfecteren.(deurklinken, druktoetsen enz…)

Eric van Gijn

------

 

withstand-the-tide..png