Beursvloer: neemt u deel?

28 maart 2023

Het doel van de Beursvloer is om de samenwerking en betrokkenheid tussen maatschappelijke organisaties, verenigingen en het bedrijfsleven te vergroten. Op de beursvloer wordt er gepitched, kennis gemaakt en gehandeld. Dit alles uiteraard met gesloten beurs. Het gaat uiteindelijk om betrokkenheid, het creëren van draagvlak en elkaar helpen.

Het Event

De beursvloer is al vanaf 2007 een groot succes. Tijdens het event krijgen bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen de kans om elkaar te vinden en te helpen in het bereiken van elkaars doelen of wensen. Door te “pitchen” en te handelen op de beursvloer kunnen maatschappelijke organisaties hun doelen en wensen bekend maken. Bedrijven kunnen daarop ingaan door hulp aan te bieden in ruil voor een dienst.

Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen? Bij de Beursvloer bent u aan het juiste adres. Door te handelen op de Beursvloer, helpt u maatschappelijke organisaties en verenigingen in IJsselstein en versterkt u het sociaal kapitaal van uw bedrijf. U helpt mee om draagvlak te creëren voor IJsselsteinse goede doelen én de bekendheid te verbeteren. De maatschappelijke organisaties en verenigingen doen ook graag wat terug in ruil voor uw hulp.

Meer weten of u aanmelden? 

Bezoek de website

6e-beursvloer-ijsselstein-donderdag-3-oktober-2013-foto-richard-de-bruin-allesvan-400.jpg