​Alfa IJsselstein is jarig!

17 april 2021

Alfa IJsselstein is jarig!
Op 18 februari bestond de Alfa Groep officieel 75 jaar. Sinds 50 jaar heeft Alfa ook een vestiging in IJsselstein, waarvan 25 jaar op de Boerhaaveweg. Een feestjaar dat voor Alfa IJsselstein extra mooi startte met de komst van Emmy Lammens als nieuwe directievoorzitter. Samen met directeur Kees Leeflang heeft zij de leiding over het kantoor en de 47 medewerkers. Tijdens de ALV van de VIHIJ op 9 maart mochten de aanwezige leden al kennis met haar maken.

Wie jarig is trakteert!
Onder het motto 'wie jarig is trakteert!' zal Alfa IJsselstein haar klanten en relaties in het zonnetje zetten. Kees is daarover duidelijk. "Zonder onze klanten kunnen we immers niet bestaan".

Alfa en Zuccotto
Omdat Alfa graag lokaal nog zichtbaarder wil zijn en trots is op het feit dat ook het IJsselsteinse MKB graag een partnership met Alfa aangaat, is aan Chocolaterie Zuccotto gevraagd om een smakelijk cadeautje te maken voor andere tevreden klanten. De chocolaterie is recent klant geworden van Alfa en heeft flikken gemaakt met daarop het logo van Alfa.

Tony Chocolonely
Naast lokale zichtbaarheid staat ook duurzaamheid bij de Alfa Groep hoog in het vaandel. Vanaf april zal de samenwerking met Tony Chocolonely worden opgezocht en zal ook de maatschappelijk verantwoorde chocolade worden uitgedeeld als traktatie.

Foodfestival
Om het feestelijke jaar bijzonder af te sluiten, zal er in het najaar een Foodfestival voor én met klanten van Alfa worden georganiseerd. Houd de website van de VIHIJ en onze Facebook in de gaten, want ook u bent als lid van de VIHIJ van harte welkom.

"Meer kennis maken door kennis te delen"
Op de vraag of Kees -na 15 jaar enthousiaste deelname aan onze activiteiten- nog tips of ideeën voor de VIHIJ heeft, heeft hij wel een antwoord." Soms vind ik de evenementen wat té vrijblijvend en gezellig. Ik zou de leden graag eens uitdagen met een inhoudelijke stelling waarbij we van elkaar kunnen leren". Nou die uitdaging gaan we als VIHIJ graag aan. Wie discussieert er mee?

Meer foto's

Alfa Ijsselstein en Zuccotto