Ondernemersbrief coronacrisis

Lees hier de brief die de Gemeente IJsselstein zond naar de ondernemers

Ondernemersbrief

Per maandag 10 augustus 2020 is een nieuwe Noodverordening voor de regio Utrecht van kracht. De wijziging is ook voor detailhandel en met name horeca van belang.Indien er vragen zijn n.a.v. de nieuwe regels dan kun je contact opnemen met Evert van Tellingen, Beleidsadviseur Economische Zaken.

Noodverordening Utrecht

Vragen?

De gemeente is voor VIHIJ een belangrijke partner. Maar we kijken ook nadrukkelijk buiten de gemeentegrenzen als we zien dat daar voordelen zijn te behalen voor u als ondernemer. Op deze pagina delen we relevante gemeente-informatie en handige websites met u.

Werkgeversservicepunt Lekstroom

Gemeente IJsselstein stimuleert dat ondernemers mensen aannemen die een uitkering ontvangen en/of een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit doet de gemeente vanuit het Werkgeverssteunpunt Lekstroom (WGSP). WGSP is onderdeel van Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) en werkt samen met PAUW Bedrijven en UW Samenwerking.

Contact met WGSP
Telefoon: 030 – 702 2301
E-mail: ikzoekpersoneel@wgsp-lekstroom.nl

Handige links:
www.wgsp-lekstroom.nl
www.pauwbedrijven.nl

Meedoen aan aanbestedingen gemeente IJsselstein

Wilt u meedoen aan een aanbesteding van de gemeente? Dan is de ambtelijke fusie-organisatie UW Samenwerking van de gemeenten IJsselstein en Montfoort een belangrijke partij voor u. Inkoopbureau Midden Nederland (IBMN) in Vianen organiseert de inkoop van werk en diensten voor UW Samenwerking.

Handige link:
www.ibmn.eu

Economic Board Utrecht

Economic Board Utrecht stimuleert innovatie en samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden met als doel een groene, gezonde en slimme regio.

Handige link:
www.economicboardutrecht.nl

In contact komen met Gemeente IJsselstein

Bedrijfscontactfunctionaris
Mithra van der Plaats
(aanwezig op maandag tot en met donderdag)
Telefoon: 14030
E-mail : m.vd.plaats@ijsselstein.nl


Beleidsmedewerker Economische Zaken
Evert van Tellingen
(aanwezig op maandag tot en met donderdag)

Telefoon: 14 030
E-mail: E.v.Tellingen@ijsselstein.nl